Θανασης Πολιτοπουλος

Ο Θανάσης Πολιτόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός,στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και ασχολήθηκε σαν project manager σε μεγάλα έργα. Ωστόσο κάποια στιγμή όταν μπήκε στην τρίτη δεκαετία της ζωής του ερωτευτηκε την φωτογραφία.

Αγαπά τη δημιουργία εικόνων που κάνουν τους θεατές να αισθάνονται ότι μπαίνουν σε ένα όνειρο. Είναι φωτογράφος εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, πορτρέτου, fashion + lifestyle. Όμως η καλλιτεχνική φωτογραφία γάμου έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η βασική του αγάπη και ο κεντρικός τομέας των ενδιαφερόντων του.

«Η φωτογραφία γάμου είναι ένα παιχνίδι μεταξύ των στιγμών και των συναισθημάτων, με το χρόνο ως τον μεγάλο αντίπαλο που θα πρέπει να τον παγώσεις προτού αυτά εξαφανιστούν.»

Η είσοδος της ψηφιακής τεχνολογίας στον τομέα της φωτογραφίας γάμου, του επέτρεψε να επωφεληθεί πλήρως από τις νέες δυνατότητες που έφερνε το νέο αντικείμενο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του και διαφοροποιώντας καλλιτεχνικά τις εικόνες του. Η ψηφιακή φωτογραφία γάμου προσφέρει περισσότερη δυναμική στην οπτική αντίληψη, καθώς καταφέρνει να ενώσει τον ρεαλισμό με την φαντασία.

Ο στόχος του και το όνειρό του είναι να φέρει στο φως το μεγαλείο πίσω από τη μοναδική ημέρα του γάμου… και αυτό μπορεί να αποκαλυφθεί μόνο μέσα από μία επιτυχημένη φωτογραφία.

Διονυσης Κουτσης

Ονομάζομαι Διονύσης Κούτσης και είμαι επαγγελματίας φωτογράφος.
Σαν φωτογράφος και δάσκαλος φωτογραφίας, το πάθος μου για δημιουργία είναι  αυτό που με οδηγεί.

Η φωτογραφία για μένα δεν είναι απλώς μια αποτυπωση της στιγμής.
Πρόκειται για μια απεικόνιση με καλλιτεχνική κατεύθυνση, ένα παιχνίδι με ελαφρές ανατρεπτικές ιδέες που οδηγούν σε ένα κινηματογραφικο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα.
Έχω απαθανατίσει εκατοντάδες γάμους, και μου αρέσει που είμαι φωτογράφος γάμου κάθε σεζόν ολο και περισσότερο. Δεν θα άλλαζα την δουλειά μου για καμμία άλλη δουλειά. Είναι τεράστια τιμή και προνόμιο να φωτογραφίζεις παθιασμένες εορταστικές εκδηλώσεις μεταξύ οικογενειών και φίλων.

Οι πελάτες μου με αφήνουν στον προσωπικό τους χώρο και με εμπιστεύονται να τεκμηριώνω με ειλικρίνεια και χάρη τα βαθύτερα αισθήματά τους: την αγάπη τους, τα δάκρυα τους, τα γέλια τους και τους φόβους τους. Για αυτό είμαι πέρα για πέρα ευγνώμων.

EL
EN EL